Kommunikation, content, skribent

Cecilia kan bli din ambassadör – influencer marknadsföring är rätt i tiden!

Ett bra sätt att stärka företagets och verksamhetens samhällsengagemang kan vara att välja influencers inarbetade kanaler för att komma nära slutkonsumenten, matgästen och även professionella i offentlig måltidssektor. En unik möjlighet. Cecilia har drivit influencer-bloggen NaturligMat.se sedan 2011 nischad på skolmat, barns hälsa och offentlig gastronomi. Senaste tillskottet är Tapaspodden.se som är ytterligare en kanal utöver sociala medier.

Det blir mer trovärdigt när en influencer talar om hur bra din tjänst/produkt eller budskap är jämfört med om du själv säger samma sak. Du får också tillgång till influencerns riktade nätverk som består av trogna följare/läsare. Därför når du ut på ett helt annat sätt.

Ambassadörskap och samarbeten kan se ut på olika sätt och blir mest fruktbara för båda parter om de följer en långsiktig strategi. Ambassadörskap ingås endast när det bedöms ge ett mervärde för målgruppen och passar in i NaturligMat.se/Tapaspodden-s profil. Ta en första kontakt och presentera ditt behov så skapar vi en idé tillsammans för vidare diskussion. Cecilia Blidö är medlem av Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för Social Media Influencers. Följer gällande branschetik och riktlinjer för ett professionellt samarbete i alla sociala kanaler.

Hör av dig för att ta del av komplett MediaKit

Skribent, krönikör och kommunikation

Cecilia har i flera år skrivit krönikor i magasinet Skolfamiljen på temat skolmat och barns hälsa. Utöver det har det blivit krönikor i lokala Lerums tidning, debattartiklar i nationell press och hundratals blogginlägg genom åren. Det skrivna ordet är en av Cecilias stora styrkor och ett pedagogiskt sätt att förmedla information och olika budskap.

Cecilia har lång erfarenhet av att bygga hemsidor och bloggar i WordPress och gedigen erfarenhet av många års närvaro i sociala medier som företagare. Det gör Cecilia till trygg, professionell och van aktör som förmedlar budskap och hanterar de utmaningar som förekommer vad gäller förekommande kostdebatt med stor erfarenhet. Det kan vara en stor fördel om du behöver anlita en konsult till uppdrag som berör närvaro i sociala medier och utveckling av sociala kanaler för verksamheten på ett professionellt sätt.

Anlita Cecilia Blidö som skribent, krönikör och kommunikatör i sociala medier